|
Ondrej Kačmár

V utorok spoznáme nového majstra

PRE

Počas tohto týždňa sme videli semifinálové zápasy a zápasy o umiestnenie. Tieto zápasy žiaľ boli poznačené kontumáciami. Už v utorok sa však môžeme tešiť na meno nového majstra Niké TOP ligy Prešov. S istotou vieme povedať, že po dvoch sezónach sa ním stane niekto iný ako WILLPAN STARS, ktorí sa túto sezónu medzi štvoricu najlepších neprebojovali.

Prvý semifinálový zápas sa skončil kontumáciou        

Semifinálový zápas medzi Futbal Bazar Team a Kolonial Academy sa skončil výhrou Futbal Bazar Teamu 6:0 , no bohužiaľ kontumačne. Kolonial Academy v ich premiérovom semifinále nedokázal nazbierať dostatočný počet hráčov a na semifinále nenastúpili. Futbal Bazar Team si tak aj po roku opäť zahrá o medaile , no tentokrát majú na dosah zlato.


Súboj prvého so štvrtým sa skončil jednoznačne.

Druhý semifinálový zápas medzi Eli Academy a Dobri Bobri sa skončil jednoznačnou výhrou "outsidera". Všetko sa to začalo v 2. minúte ,keď po individuálnej akcii od vlastnej otvoril skóre zápasu Tomáš Dyačovský . V nasledujúcich minútach prebrali iniciatívu v zápase Dobri Bobri , no takmer všetko skončilo na skvelo chytajúcom Žemčákovi, alebo mimo jeho brány. V 16. minúte po akcii z rohového kopu sa opäť tešili hráči Eli Academy a konkrétne znova Dyačovský, ktorý milimetrovou strelou do vinkľa nedal šancu súperovmu brankárovi. V 17. minúte uzatváral na polčasových 3:0 Radoslav Elizeuš, keď využil zaváhanie súperovej obrany. Do druhého polčasu vstúpili lepšie opäť hráči Eli Academy, keď po signále z priemého kopu zvyšoval v  29.minúte skóre stretnutia Radoslav Elizeuš svojím druhým gólom. Následne o 2 minúty neskôr si pripísal gól v stretnutí aj Adam Elizeuš, keď po chybnom spracovaní súperovho obrancu získal loptu a peknou kľučkou oklamal súperovho brankára. V 37. minúte prišla zrazená strela brankára Vincléra(Dobri Bobri) a Kristián Gmitter to z vlastnej polovice nemal problém prelobovať priamo do siete. Posledný gól v zápase však strelili Dobri Bobri , keď po góle Norberta Grejtáka zo 48. minúty korigovali stav stretnutia na konečných 6:1. Eli Academy si tak po troch rokoch zahrajú znova o zlato.

K zápasu sa vyjadril manažér tímu Eli Academy  Radoslav Elizeuš: Zápas hodnotím veľmi pozitívne, dostali sme najťažšieho možného súpera, sám som nečakal takýto výsledok, ale všetci chlapci podali bojovný výkon. Veríme, že ak budeme aj vo finále makať tak, ako celú sezónu, tak to zvládneme. Ideme na majstra !

Zápas o 5. miesto skončil taktiež kontumačne

Ani štvrtkový program sa nezaobišiel bez kontumácie. Tentokrát z dôvodu nenastúpenia tímu WILLPAN STARS. Šarišska Chiža tak vyhrala prvý zápas 6:0.

V zápase o umiestnenie sa z výhry tešili hráči LOS POLLOS HERMANOS

Záverečný duel tohto týždňa prebehol medzi LOS POLLOS HERMANOS a Gaskom. LOS POLLOS prebrali od začiatku iniciatívu v zápase , no z gólu sa tešili zásluhou Šimka až v 24. minúte. Ich radosť však netrvala dlho, keďže o minútu neskôr vyrovnal po strele k žrdi Semančík. Polčas sa tak skončil nerozhodným výsledkom. Skóre druhého polčasu otvárali opäť hráči LOS POLLOS , keď sa v 35. minúte presadil Miženko, no už o 2 minúty neskôr bolo znova vyrovnané , keď sa druhýkrát v zápase presadil Semančík. Následne prišli 2 rýchle góly v podaní Krajňáka a Holigu a LOS POLLOS HERMANOS zvládli svoj zápas o siedmu priečku výhrou 4:2.

Výsledky tohto týždňa :



Už v utorok sa teda dozvieme mená finálnej trojice Niké TOP ligy Prešov. V zápase o bronz si to medzi sebou rozdajú Dobri Bobri, ktorých čaká po minulo sezónnom zápase o 3. miesto reparát a Kolonial Academy , pre ktorých by bol bronz v ich prvej sezóne skvelým úspechom. Už teraz je jasné, že po dvoch sezónach spoznáme v Prešove nového majstra. Získa svoj premiérový titul Futbal Bazar Team, alebo sa zo zlata budú tešiť hráči Eli Academy? To sa dozvieme už v utorok o 20:00 na Májovke. Príďte povzbudiť svojho favorita !



submenu

Tabuľka

Prešov (PRE) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. WIL WILLPAN STARS 0 0:0 0
2. SSG SARIS SG 0 0:0 0
3. DOB Dobri Bobri 0 0:0 0
4. EIS EKOPRIM 0 0:0 0
5. 4SP 4 SPORT 0 0:0 0
6. JF Jafa Team 0 0:0 0
7. LOS LOS POLLOS 0 0:0 0
8. TDH TO-DAY 0 0:0 0

štatistiky

Prešov (PRE) 1. TOP Liga