|
Ondrej Kačmár

Zápas kola sa skončil remízou

PRE

Druhé kolo Niké TOP ligy je za nami a opäť sme videli množstvo zaujímavých zápasov,gólov a šancí.

Nováčik nestačil na Gasko

V úvodnom zápase druhého kola sa Gasko stretlo s nováčikom ligy M&M Team. V ťažkých podmienkach ,sa Gasku podarilo poraziť M&M 12:3. Za Gasko sa štyrikrát presadil Ladislav Škyvra ,čím si vyslúžil aj miestenku v TOP zostave kola. O zvyšné góly v prospech Gaska sa postarali 2x Kaleja,2x Biatt a 2x Honz, po góle pridali Čorba a Zelasko. Za M&M skórovali Š.Migaš, Volák a Rešetár. Týmto víťazstvom si Gasko pripísalo svoje prvé 3 body do tabuľky.

 Šláger kola sa skončil deľbou bodov

Druhý zápas druhého kola sa udial medzi tímami Futbal Bazar Team a WILLPAN STARS. Stretnutie bronzového a zlatého tímu z minulej sezóny sľubovalo veľmi zaujímavý duel, ktorý nakoniec naplnil očakávania. Skóre zápasu v prospech Futbal Bazar Teamu otváral už v 2. minúte Škrepták. Tento stav však netrval dlho,keďže už o minútu neskôr dorovnal Kačala a WILLPAN STARS prebral kontrolu nad zápasom. V 11. minúte za WILLPAN STARS skóre zvýšil Fedor a o 5 minút neskôr stav skóre na 1:3 zvyšoval Ľaš. Futbal Bazar Team sa však nevzdal a do polčasu sa im zásluhou R. Kapráľa podarilo vyrovnať. Druhý polčas začal lepšie tím WILLPAN STARS keď v 34. minúte sa znovu presadil Ľaš. Na konečných 4:4 vyrovnával peknou strelou z polovice ihriska Timko. Oba tímy si tak po napínavom zápase pripísali po bode.


 Comeback tímu Dobri Bobri

Druhý hrací deň otváralo stretnutie Eli Academy proti Bobri Bobri. Skóre zápasu otváral v 6. minúte Varga - 1:0 v prospech Eli Academy. Na začiatku druhého polčasu sa skóre stretnutia podarilo vyrovnať A. Šoltisovi. Už keď to vyzeralo, že sa tímy rozlúčia remízou, prišiel rýchly protiútok a v 49. minúte zvyšoval na konečných 1:2 opäť A. Šoltis. Dobri Bobri týmto víťazstvom odčinili svoju prehru z prvého kola.

Kontumačná výhra pre LOS POLLOS HERMANOS

V poslednom zápase druhého kola sa vzhľadom na zlý zdravotný stav a klubové povinnosti hráčov Kolonial Academy zrodila kontumačná výhra v prospech LOS POLLOS - 6:0

Už v pondelok je na programe tretie kolo, ktoré sa však uskutoční s viacerými zmenami. Od tretieho kola bude zákaz vstupu pre fanúšikov, zákaz podávania si rúk medzi hráčmi a vstup a pobyt v mieste hromadného podujatia bude umožnený len s prekrytými hornými dýchacími cestami. Veríme, že tieto opatrenia budete rešpektovať.



submenu

Tabuľka

Prešov (PRE) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. WIL WILLPAN STARS 0 0:0 0
2. SSG SARIS SG 0 0:0 0
3. DOB Dobri Bobri 0 0:0 0
4. EIS EKOPRIM 0 0:0 0
5. 4SP 4 SPORT 0 0:0 0
6. JF Jafa Team 0 0:0 0
7. LOS LOS POLLOS 0 0:0 0
8. TDH TO-DAY 0 0:0 0

štatistiky

Prešov (PRE) 1. TOP Liga