|
Ondrej Kačmár

Prvé kolo s množstvom gólov

PRE

Prvé kolo Niké TOP ligy je úspešne za nami a na úvod sme videli viacero zaujímavých zápasov a množstvo gólov. Vyzerá to, že liga tento rok bude opäť veľmi vyrovnaná a boj o play-off bude veľký.

Premiérové víťazstvo pre Kolonial Academy

Sezónu Jeseň 2020 otvoril úvodný zápas medzi štvrtým tímom z poslednej sezóny Dobri Bobri a nováčikom Kolonial Academy. Kolonial Academy vstúpil do svojho prvého zápasu odvážne a po prvom polčase vyhrávali po góloch Hospodára a Bemberya 0:2. V druhom polčase mali Dobri Bobri viacero šancí, no tie sa im až na gól Trojána z 50. minúty nepodarilo premeniť na gól. Z víťazstva v úvodnom zápase sa teda po dobrom defenzívnom výkone tešili hráči Kolonial Academy keď porazili tím Dobri Bobri 1:2.

Druhý zápas úvodného kola patril obhajcovi titulu WILLPAN STARS. Tomu sa hneď na úvod podarilo poraziť odvekého rivala LOS POLLOS HERMANOS rozdielom 4:3. Až do 21. minúty bol stav bezgólový. V 21. minúte sa gólovo presadil Šimko z tímu LOS POLLOS HERMANOS a tým šiel jeho tím do vedenia v prvom polčase, v ktorom už viac gólov nepadlo. Do druhého polčasu vstúpili lepšie hráči WILLPAN STARS keď sa v 27. minúte presadil Sabolčík a bolo vyrované. Vzápätí po rýchlom protiútoku v 32. minúte skóroval Luterán. LOS POLLOS sa ale nevzdávali a tak po križnej strele z 38. minúty stav stretnutia vyrovnal Ondrej.V 41. minúte sa prostredníctvom autu ,ktorý bol tečovaný brankárom presadil Fertáľ - 3:2 v prospech WILLPAN STARS.V 42. minúte sa krásnou strelou od brvna presadil Sabolčík a tým zvýšil skóre stretnutia na rozdiel dvoch gólov. Na konečných 4:3 znižoval v 45. minúte Ondrej, ktorý strelu z voleja umiestnil priamo k žrdi. WILLPAN STARS si tak pripisuje prvé 3 body do tabuľky.


Gólová prestrelka medzi Gaskom a Šarišskou Chižou

Diváci zápasu Gasko - Šarišská Chiža boli svedkami viacerých krásnych gólov. Už v 1. minúte šla po zásluhe Adamča do vedenia Šarišska Chiža. Následne v 3. minúte po vystihnutí prihrávky bolo zásluhou Zelaska vyrovnané. Vyrovnaný stav však netrval dlho, keď sa v 4. minúte milimetrovo presadil Gladiš. Od 11. minúty však bolo po druhom góle Zelaska opäť vyrovnané.V 13. minúte zvýšil stav stretnutia na 2:3 Luterančík. O minútu neskôr na rozdiel dvoch gólov zvyšoval Švec. V 20. minúte znížil skóre na rozdiel jedného gólu Honz. Následne v 22. minúte prišla dvojica gólov v podaní Senderáka a Šveca - 4:6 v prospech Šarišskej Chiže. Gasko však ešte do polčasu po góloch Škvyru a Honza znížilo skóre prvého polčasu na 5:6. Druhý polčas patril Šarišskej Chiži a to najmä Gladišovi ,ktorý zničil obranu Gaska piatimi gólmi. Okrem Gladiša sa v prospech Šarišskej Chiže podarilo skórovať aj Fertáľovi. Za tím Gasko skóre stretnutia na konečných 7:12 znižovala dvojica Škvyra - Honz.

Úspešný vstup do sezóny pre Eli Academy

V poslednom zápase prvého kola sa z víťazstva tešili hráči tímu Eli Academy,keď v ich úvodnom zápase zdolali nováčika M&M Team . V 21. minúte to po góloch Dyačovského,Socuvku a Elizeuša bolo už 0:3 . Na 1:3 znižoval v 22. minúte po góle hlavou Štefánik. V 23. minúte sa skóre menilo a to až trikrát. Najprv zvýšil na rozdiel troch gólov Socuvka a hneď na to sa za M&M dvakrát presadil Šellong. Konečné slovo v prvom polčase mali nakoniec aj tak hráči tímu Eli Academy, keď na 3:5 zvyšoval Gmitter. Druhý polčas začal opäť lepšie pre tím Eli Academy,keď sa v 28. minúte presadil Elizeuš. Hneď na to však o minútu neskôr odpovedal krásnym sólom Rečičár. To bol však posledný gól zápasu ,ktorý sa tímu M&M podarilo streliť. Za Eli Academy sa ešte následne presadili Gmitter,Socuvka,Bajči a na konečných 4:10 upravoval Dyačovský.


Druhé kolo je naplánované už na pondelok 28. septembra a veríme, že nás čaká viacero napínavých súbojov.

submenu

Tabuľka

Prešov (PRE) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. WIL WILLPAN STARS 0 0:0 0
2. SSG SARIS SG 0 0:0 0
3. DOB Dobri Bobri 0 0:0 0
4. EIS EKOPRIM 0 0:0 0
5. 4SP 4 SPORT 0 0:0 0
6. JF Jafa Team 0 0:0 0
7. LOS LOS POLLOS 0 0:0 0
8. TDH TO-DAY 0 0:0 0

štatistiky

Prešov (PRE) 1. TOP Liga