|
Filip Myslík

Týždeň v znamení dohrávok

BRA

Aktuálny ročník je veľmi špecifický a náročný. Vinou pandémie bolo odložených viacero stretnutí, ktoré je potrebné pre dokončenie základnej časti dohrať. Zápasy sa okrem iných súťaží odkladali aj v prvej lige.

SKUPINA A

FARMA ÁČKA - FC INDIVIDUALS

Farma predvádza po reštarte súťaže vynikajúce výkony. Minulý týždeň zaknihovala už štvrté víťazstvo v rade a pokiaľ sa jej podarí uspieť aj v dohrávke, tak sa bodovo dotiahne na druhé Tiki Taka. V zápase s FC Individuals budú hráči Farmy jasným favoritom na víťazstvo. Individuals sú zatiaľ v prvej Niké TOP lige v úlohe fackovacieho panáka. Napriek tomu, že nepredvádzajú zlý futbal, získali v doterajšom priebehu najvyššej súťaže iba jeden bod. Mohli z toho byť tri, ale v súboji s Bielym Baletom si nedokázali udržať dvojgólové vedenie a nakoniec sa museli deliť. Ak by sa im podarilo bodovať v najbližšom zápase s Farmou, bola by to senzácia. 


AS - POBREŽIE LIEHOVINY

O druhú dohrávku v skupine A sa postarajú mužstvá zo spodných priečok tabuľky. Pre AS i Pobrežie Liehoviny pôjde o mimoriadne dôležitý zápas. Prípadným víťazstvom by získali poslednú šancu na postup do boja o titul, prehra ich naopak odsúdi na boje o záchranu. Zápas nemá favorita. AS prehralo všetky zápasy okrem jedného, na rozdiel od Pobrežia Slonoviny ale dokázalo aspoň raz v súťaži bodovať naplno. Pobrežie získalo dva body za dve remízy s GPS Ovsište a Biely Balet CF. 

SKUPINA B

DECATHLON - HUAHUAHE

B skupina je oveľa vyrovnanejšia a je v nej ešte priskoro robiť závery. Nasledujúce dohrávky budú mimoriadne dôležité. O úvodnú sa postarajú dva najslabšie tímy tabuľky, ktoré v doterajšom priebehu nazbierali tri body za jedno víťazstvo. HUaHuaHE uspelo hneď pri svojej premiére v prvej Niké TOP lige proti Pergami Team. Odvtedy ale body nezískava. Prehralo štyri zápasy v rade a kvôli skóre sa postupne prepadlo na dno tabuľky. Naposledy schytalo lekciu od Engerau Boys. Decathlon je na tom veľmi podobne, odohral však ešte o jeden zápas menej. Pokiaľ by zvládol obe dohrávky, mohol by ešte zamiešať karty v boji o postup do prvej štvorky. 


MFC METOD - ENGERAU BOYS

Chalanom z Engerau Boys evidentne prestávka od malého futbalu pomohla viac ako ostatným. Po reštarte podávajú absolútne suverénne výkony, vďaka ktorým poskočili na tretie miesto tabuľky. Naposledy predviedli gólový koncert. HUaHUaHE zostrelili deviatimi gólmi. V dohrávke z MFC Metod budú na základe aktuálnej formy favoritom na štvrté víťazstvo v rade. Pokiaľ úlohu favorita splnia dotiahnu sa na Pergami. O motiváciu majú postarané. 

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 4. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TBL Bernolák 1 9:1 3
2. DKM Dinamo Kometa 1 8:1 3
3. ALK AL-KOHOLICS 1 7:1 3
4. KA Kickaround 1 5:3 3
5. UCR UNICORNS 1 4:2 3
6. YBD Young Domino 0 0:0 0
7. TP Toxic 1 3:5 0
8. BHO Brotherhood 1 2:4 0
9. PRE P. Rovers 1 1:7 0
10. EUB EUBA Legends 1 1:8 0
11. DON FC Donkey 1 1:9 0

štatistiky

Bratislava (BRA) 4. TOP Liga
1. DKM Dušan Vajdík 3 Gólov
2. KA Martin Kostelansky 2 Gólov
3. UCR Marek Luterančík 2 Gólov
4. ALK Kristián Bertók 2 Gólov
5. TBL Martin Dudáš 2 Gólov
6. TBL René Ehn 2 Gólov
7. BHO Samuel Kurtulík 2 Gólov