|
Filip Myslík

Druhé kolo ponúkne zaujímavé konfrontácie

BRA

Ligový ročník sa rozbehol a pred nami sú zápasy druhého kola. Opäť bude na čo pozerať.

FC Individuals dostali minulý týždeň poriadnu lekciu od Aktivizéra, keď loptu zo svojej siete vyberali až deväťkrát. Nepriaznivý výsledok budú chcieť čo najskôr vylepšiť. V stredu podvečer vyzvú na umelej tráve hrateľnejšieho súpera. The Shadows by ale rozhodne nemali podceňovať, pretože na úvod získali veľmi cenné a pomerne nečakané tri body s Corponou. 

Nasledovať bude atraktívny súboj úradujúceho šampióna so štvrtým najlepším celkom poslednej edície Niké TOP ligy. Aktivizér je pri chuti a dobrú formu plánuje potvrdiť aj v súboji s Tiki Taka. To ale bude súper úplne iného kalibra. Obhajca trofeje v prvom kole schladil šampióna Business League, s Partners Group SK si nakoniec poradil 4:2.


Na záver skupiny A uvidíme súboj dvoch veľmi ambicióznych celkov, ktorým sa úvodný duel novej sezóny vôbec nepodaril. Corpona aj Engerau Boys sú zatiaľ bez bodu a urobia všetko preto, aby to v stredu večer zmenili. 

V skupine B uvidíme poriadne zaujímavú bitku hneď na úvod. FC Pudingáči prišli urobiť do elitnej súťaže vietor a v prvom zápase to potvrdili. El Dvory United zostrelili s veľkým prehľadom 7:2. Tentokrát sa im ale do cesty postavia o niečo skúsenejší futbalisti z Pergami Team, ktorí v posledných dvoch ročníkoch postúpili do play-off a vo vyraďovacej fáze rozhodne neboli do počtu.

Posledný finalista Niké TOP ligy Brothers prehral prvý zápas po kontumácii a teraz potrebuje zabrať dvojnásobne. Pezinčanom sa najbližšie do cesty postavia hráči vyššie spomínaného El Dvory United, ktorí taktiež túžia po prvých bodoch.


Nasledovať bude súboj tradičných rivalov a predposledných finalistov Niké TOP ligy. GPS Ovsište nemá s Papalalulu priaznivú bilanciu ale favorita vie tradične potrápiť. V minulom kole navyše Petržalčania ukázali silného tímového ducha, keď sa za stavu 0:3 s Pergami nevzdali a po zmene strán dokázali vyrovnať. Papalalulu sa pomerne nadrelo na víťazstvo s Dúbravskými Punchers. O víťazstve 6:3 rozhodli až v samotnom závere.

Hráči Dúbravky Punchers predviedli naozaj kvalitný výkon, na ktorom určite môžu stavať aj do budúcna. Žreb bol ale pre nich dosť nemilosrdný. Po Papalalulu odohrajú duel proti ďalšiemu veľkému favoritovi. AFT Wolves vyhrali prvý zápas bez práce, takže ostrý štart absolvujú až v stredu večer o 21:00. V poslednom stretnutí programu sa pokúsia naplniť úlohu favorita.

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 3. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. ESP Espresso Cal. 1 6:0 3
2. OLY Olympique 1 3:1 3
3. RCB RCB 1 5:3 3
4. ABB ABB 1 4:3 3
5. NEO NEO BA 1 3:4 0
6. GOK Good Kompany 1 3:5 0
7. ABC Anabolic 1 1:3 0
8. FKK FK Kozmos 1 0:6 0

štatistiky

Bratislava (BRA) 3. TOP Liga
1. ABB Matej Jurista 2 Gólov
2. RCB Jakub Hoffman 2 Gólov
3. ABB Martin Mikláš 1 Gólov
4. GOK Tomáš Haulík 1 Gólov
5. NEO Marko Začka 1 Gólov
6. GOK Peter Privrel 1 Gólov
7. OLY Andrej Wolf 1 Gólov