|
Redakcia

Niké TOP Liga spája sily s Allianz Slovensko

BRA

S radosťou oznamujeme, že Niké TOP Liga Bratislava nadviazala spoluprácu so spoločnosťou Allianz Slovensko, ktorá prinesie mnoho výhod pre našich hráčov a tímových členov. Toto partnerstvo sa zameria na zlepšenie podmienok pre hráčov, podporu tímov a celkové zvýšenie úrovne súťaže.

Poistenie hráčov

Celková suma za poistenie celého tímu na sezónu Jeseň 2024 je iba 60 EUR. Svoj záujem o poistenie môžete začiarknúť v registračnom formulári do novej sezóny.

 

Súťaž o tímové sústredenie

V rámci tejto spolupráce majú tímy možnosť vyhrať týždenné sústredenie na Sicílii. Víťazný tím bude vyžrebovaný a získa:

  • Týždenné sústredenie v októbri 2025 v regióne Agrigento, meste Sciacca, konkrétne v rezidencii Baia Renella.
  • Ubytovanie pre 10 až 12 osôb 50 m od pláže s výhľadom na more. Ubytovanie je komplet vybavené vrátane klimatizácie, kuchyne, práčky, chladničky a terasy.
  • Futbalové ihrisko na tréningy zabezpečené a hradené 2 hodiny denne ráno (9:00 - 11:00) a 2 hodiny večer (21:00 - 23:00).
  • Letenky Bratislava - Trapani zabezpečené, ale nehradené (cca 70 € spiatočná letenka na osobu).
  • Dve autá na lokálne presuny zabezpečené a hradené.
  • Tréningové rozlišovačky.


Týždenné ocenenie počas sezóny

Každý týždeň bude vyhlásený najlepší brankár, ktorý získa balík nootropík od značky Mentalboost v hodnote približne 50 €. Nootropiká podporujú zdravú myseľ a telo, bez vedľajších účinkov a bez vzniku závislosti. Sú obľúbené medzi profesionálnymi športovcami pre svoje pozitívne účinky na mozgové procesy.

Táto spolupráca s Allianz prináša mnoho nových príležitostí a výhod pre Niké TOP Ligu a jej hráčov. Veríme, že tieto iniciatívy zvýšia úroveň našej ligy a pomôžu hráčom dosiahnuť lepšie výsledky a väčšiu spokojnosť. Tešíme sa na budúcu spoluprácu a na všetky nové projekty, ktoré nám Allianz pomôže realizovať.

submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TIK TIKI TAKA 0 0:0 0
2. BLS Bleskovka 0 0:0 0
3. PPL Papala 0 0:0 0
4. AFC AFC Oravan 0 0:0 0
5. EB EB 0 0:0 0
6. PČK Pečienkári 0 0:0 0
7. RC Real Coholics 0 0:0 0
8. AFT AFT Wolves 0 0:0 0
9. DEF Defenders 0 0:0 0
10. WTG White Tigers 0 0:0 0

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. TOP Liga