|
Stanislav Chudík

V Humennom odštartuje nová sezóna Niké TOP ligy. Registrujte svoj tím

HUM

Po vydarenej sezóne Niké TOP ligy v Humennom, ktorá sa odohrala v lete 2023, znova odštartuje nový ročník. Z posledného majstrovského titulu sa tešili hráči tímu Xamex po finálovej výhre nad tímom JAKMART. Podarí sa im zopakovať tento úspech? To sa dozvieme už čoskoro. Nová sezóna odštartuje už v utorok 30. júla 2024.

Registrácie do súťaže sú spustené do nedele 21. júla 2024. Štartovné do novej sezóny je nezmenené - tzn. 330 Eur na tím. Každému tímu garantujeme odohranie minimálne 9 zápasov. Zápasy sa budú hrať na ihrisku s umelým trávnikom v areáli FK Humenné.

Čo tak futbal po práci? Alebo po škole? Ak máte svoju partiu a ešte nehráte Niké TOP ligu, je čas to zmeniť. Tak neváhajte a pridajte sa do najväčšej amatérskej súťaže v malom futbale na Slovensku.

Máte partiu, s ktorou chodíte hrávať, alebo by ste chceli začať chodiť hrávať večer po práci/škole?


Niké TOP liga je amatérska súťaž v malom futbale určená pre všetkých, ktorí si chcú zahrať futbal bez ohľadu na úroveň svojich zručností. Pestrosť ligy spočíva v tom, že každý týždeň máte možnosť nastúpiť proti inému tímu a porovnať tak svoje sily s väčším počtom hráčov. Neváhajte, prihláste svoj tím a staňte sa súčasťou projektu, ktorý vám zaručene prinesie veľa športových zážitkov. Tímy, ktoré nastúpili v minulej sezóne Niké TOP ligy v Humennom sa môžu registrovať prostredníctvom svojho klubového manažéra v ISMF.



Postup je jednoduchý, stačí len vyplniť registračný formulár ako jednotlivec a my ťa buď pridáme do už existujúceho tímu, alebo vytvoríme úplne nový tím z jednotlivcov tak, aby bol schopný fungovať sám počas celej sezóny. Takto sa Niké TOP lige podarilo vytvoriť už veľké množstvo tímov,  či už v Bratislave, Trnave, Nitre, Prešove a Piešťanoch. Príkladom môžu byť tímy ako FC Individuals Bratislava, Individuals team Nitra, Indivindi, ČSSR, The Cats, FC Individuals Trnava,  FC Individuals Pieštany, The Individuals atď.

V čom je Niké TOP liga iná ako iné ligy, prečo by sa mali hráči zaregistrovať práve sem?

Peter Králik (zakladateľ Niké TOP ligy): "Veľkou výhodou je, že hráme na najkvalitnejších ihriskách s umelou trávou v meste a tímy majú možnosť si vybrať hrací deň, ktorý im vyhovuje. Okrem toho poskytujeme kvalitný servis, ktorý sa snažíme neustále zlepšovať. Sú to napríklad highlight videá po každom zápase s tými najlepšími gólmi a akciami, rozhovory, štatistiky a mnohé ďalšie...

Veľmi rád by som touto cestou oslovil všetkých, ktorí uvažujú o svojej prvej registrácii, aby neváhali pretože verím tomu, že u nás v Niké TOP lige sa im bude páčiť. Svedčí o tom aj každoročný nárast počtu tímov v jednotlivých ligách a vyše 3 500 hráčov, ktorí u nás hrajú."


Základné informácie o Niké TOP lige v malom futbale

- viac než 180 tímov v 6 mestách Slovenska (najväčšia súťaž v Bratislave so 130 tímami)

- delegovaní rozhodcovia

- hrací čas 2x25 minút

- ambasádori Niké TOP ligy sú Szilárd Németh, Miroslav Karhan, Ľubomír Moravčík, Juraj Vengloš a Helena Bašistová

Štartovné a dôležité dátumy

Registrácie do tretej sezóny Niké TOP ligy v Humennom sú spustené do 21. júla.

Štart sezóny je naplánovaný na 30.júla.

Tak neváhaj a registruj svoj tím!

Štartovné pre tím na sezónu LETO/2024 je 330€.

V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás kľudne kontaktujte na mailovej adrese: peter.barnisin@topliga.sk alebo na telefónnom čísle 0907 621 934.

submenu

Tabuľka

Humenné (HUM) 1. TOP Liga
# Tím Z Skóre Body
1. JKM JAKMART 5 36:6 15
2. BOU Bouzaci 5 18:15 10
3. GOA G.O.A.T Team 5 18:19 7
4. XMX Xamex 5 19:27 6
5. TJ Tj Roma 5 14:26 5
6. FCP FC PABLO 5 17:29 0

štatistiky

Humenné (HUM) 1. TOP Liga
1. JKM Šimon Lojan 17 Gólov
2. XMX Dominik Matta 8 Gólov
3. GOA Marian Dolutovský 7 Gólov
4. XMX Gabriel Turcovský 6 Gólov
5. BOU Tadeáš Zeleňák 4 Gólov
6. FCP Adam Havlíček 4 Gólov
7. GOA Tomáš Opiela 3 Gólov